Kawat bolong

  • Galvanized héksagonal Kawat Netting

    Galvanized héksagonal Kawat Netting

    Hexagonal Wire Netting ogé katelah Jaring Hayam.

    Éta dijieun tina kawat baja karbon low anyaman.

    Kami ngagaduhan jinis anu béda:

    ● Hot dip Galvanized Sateuacan anyaman

    ● Hot dip Galvanized Saatos anyaman

    ● Listrik Galvanized Sateuacan anyaman

    Bubuka: 1/2 ", 5/8", 3/4 ", 1", 1-1/4 ", 1-1/2", 2 ".

    Jangkungna: 500mm-2000mm

    Panjangna: 5m-50m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.

  • Galvanized dilas Kawat bolong

    Galvanized dilas Kawat bolong

    Dilas kawat bolong dijieunna tina kualitas beusi wiresflat struktur sturdy dipilih, komo kakuatan sakuliah, nu loba dipaké dina industri, pertanian, konstruksi, transportasi jeung pertambangan pikeun panangtayungan segregation kaamanan struktur, ngajaga jangjangan jeung tatanén, sarta hiasan.

    Kami ngagaduhan jinis anu béda:

    ● Hot dip Galvanized Sateuacan Tenun

    ● Hot dip Galvanized Saatos Tenun

    ●Electric Galvanized Sateuacan Tenun

    ●Electric Galvanized Saatos Tenun

    Inci: 1/4 "-4"

    rubak: 0,5m-2,5m

    Panjangna: 5m-25m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.

  • PVC dilas Kawat bolong

    PVC dilas Kawat bolong

    PVC coated dilas kawat bolong pager euro bolong loba dipaké sarta pohara populér di pasar.

    inci: 1/2 "-4"

    rubak: 0,5m-2,5m

    Panjangna: 5m-25m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.

  • Pager lapang

    Pager lapang

    Bahan: kawat annealed hideung Ketebalan: 1.7/2.2mmmm, 1.8/2.2mm, 1.9/2.5mm, 2.0/2.5mm, 2.2/3.0mm, 2.5/3.4mm Ukuran Jangkungna Panjang 8×15 1.02m 50m/100m 1,25m 50m/100m 10×15 1,20m 50m/100m 11×15 1,42m 50m/100m 12×15 1,60m 50m/100m 13×15 1,83m 50m/401m 13×15 1,83m 50m/401m 50m/100m 9×30 1.22m 50m/100m 10×30 1.20m 50m/100m 11×30 1.42m 50m/100m 12×30 1.60m 50m/100m 13×31...
  • Taman Bolong

    Taman Bolong

    Jaring: 90 × 150

    Jangkungna: 40cm, 65cm, 90cm, 120cm

    Panjangna: 10m, 25m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.

  • Jaring kawat pasagi
  • Layar Serat Kaca

    Layar Serat Kaca

    Kandel bolong Lebar x Panjang 14×14 BWG31 3′x100′, 1.0x30m 4′x100′, 1.5x30m 16×16 BWG32 18×16 BWG32, BWG33 18×18 BWG33,
  • Aluminium bolong

    Aluminium bolong

    Kandel bolong Lebar x Panjang 14×14 BWG32 3′x100′, 1.0x30m 4′x100′, 1.5x30m 16×16 BWG32, BWG33 18×14 BWG33, BWG34 BWG3×34,16
  • Jaring kawat stainless steel

    Jaring kawat stainless steel

    Bahan: AISI302, AISI304, AISI304L, AISI316, AISI316L
    rubak: 0,60-1,5m
    Panjangna: 15m, 30m, 50m, 100m

  • Kuningan/Tambaga kawat bolong

    Kuningan/Tambaga kawat bolong

    Kandel Jaring/Inci (mm) Aperture (mm) 2×2 1,610 11,09 4×4 0,910 5,44 6×6 0,710 3,52 8×8 0,500 2,68 10×10 0,500 10×4 0,500 1×4 0,500 1×4 0,500 12 1.29 18×18 0.250 1.16 20×20 0.250 1.02 30×30 0.210 0.64 40×40 0.190 0.45 50×50 0.150 0.36 60×60 0.150 0.27 70×70 0.130 0.23 80×80 0.120 0.2 90×90 0.110 0.17 100×100 0.100 0.15 110×110 0.090 0.1...
  • Kawat jaring
  • Panel Konstruksi

    Panel Konstruksi

    Bahan: kawat hideung, kawat galvanis listrik, kawat galvanis hot dip KAWAT BUKA LEBAR LEUWIH mm mm (mm) (cm) 30 x 30 2.90 2600 100 30 x 30 2.90 2600 150 30 x 30 2.90 30 2.03 x 30 2.90 30 2.90 30 2.90 30 2. X 30 3.00 2600 150 30 x 30 3.00 2600 200 30 x 30 2600 100 100 x 30 x 30 X 30 X 2600 8,500 4400 100 2,500 4400 100 (2600 100 x 6,500 100 x 20 x5 3.90 2600 150 40 x 40 3.90 2600 200 40 x 40 4.00 2600 100 40 x 40 4.00...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2