Dilas kawat pager anjing kennel

Katerangan pondok:

Rengse: Palapis bubuk sareng warna requestEasy pikeun assembleWith hateup lamun perlu


Rincian produk

Tag produk

Dilas outdoor kawat Crate kennel
Aya sababaraha ukuran pikeun milih:

JGHF

kennel crate ieu loba dipaké pikeun outdoor, éta pisan genah lamun dahar jeung latihan.
Dijieunna tina bahan awét:Kawat logam kualitas luhur sareng tabung galvanized dip panas, permukaanna bubuk palapis pikeun kaamanan, stabilitas optimal, sareng kakuatan anu tahan lama.
Bisa jadi kalawan atawa tanpa hateup sakumaha paménta.

Gampang ngumpul:panels piaraan disambungkeun jeung klip logam jeung sakabeh ukuran panels sarua iwal panel jeung panto, jadi teu kudu nyeri sirah pikeun misahkeun ukuran beda.
Lamun 2 jalma ngumpul kennel babarengan, perlu ngan satengah jam nepi ka rengse.

Panutup waterproof:Panutup tahan cai tugas beurat sareng pigura hateup baja cocog sareng kandang luar sareng tungtung anu ditutupan nyayogikeun piaraan anjeun kalayan panangtayungan pinuh tina panonpoé, hujan, salju sareng lebu.Tali elastis anu kuat moal pegat atanapi manteng sareng nahan panutupna aman pikeun pas anu pas.The hateup pitch ngamungkinkeun pikeun cai, lebu jeung salju lampu ngalir kaluar tinimbang accumulating on hateupna.

Tempat anu aman:Kennel kawat outdoor badag nyadiakeun aréa maén piaraan aman pikeun sobat canine, ayun-muka panto pikeun gampang asup / kaluar access.The YILONG kawat dilas Dog kennel sampurna pikeun pamakéan padumukan atawa profésional.Bar baja sareng kawat bolong dilas sateuacan dilapis pikeun nyegah ujung anu seukeut anu tiasa ngarugikeun piaraan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami