Payung payung

  • Hot dip galvanized payung spike

    Hot dip galvanized payung spike

    Ground screw pikeun bumbersoll Pamakéan: Salaku yayasan pikeun masang payung di kebon atawa tempat sejenna.Bahan: Beusi baja + hot dip galvanize, palapis séng leuwih ti 40μm Redrawing tube tur euweuh gabungan dina awak nyieun leuwih kuat.Kumaha carana install?Anggo bar baja cacad meuntas liang luhur, teras puterkeun bar, teras spike tiasa didorong kana bumi.Teu hese dipasang ku spike seukeut.Aya sababaraha klip palastik béda bisa cocog pikeun handles bumbersoll béda ...