karanjang kawat akar tangkal

  • karanjang kawat rootball
  • Jaring kawat héksagonal hideung

    Jaring kawat héksagonal hideung

    Kawat jaring pikeun rootEnvironment, Bio-degradable, Innocuousness, Non-toksik

  • Karanjang kawat rootball tangkal

    Karanjang kawat rootball tangkal

    Karanjang kawat rootball tangkal anu loba dipaké pikeun nangtayungan tangkal jeung rootballs tutuwuhan sejenna urang, aranjeunna bisa ngajaga taneuh ogé lamun pindah ku treuk atawa transplanting.Wrap nepi akar bisa nyadiakeun gizi cukup keur pepelakan, éta mangrupakeun pilihan alus keur ngebon jeung pertanian. Karanjang bolong kawat dianyam ku garis kawat sareng dilas babarengan, teras nyemprot minyak pikeun anti karat.Kami nganggo minyak kelas dahareun, jelas sareng teu aya bau khusus sareng lingkungan.Kami biasana nyayogikeun ukuran kalayan diaméter 30cm - 140 cm, ukuran anu sanés tiasa ngahasilkeun sakumaha kabutuhan anjeun.karanjang kawat design Holland urang dipaké pikeun Holmac na Pazzaglia root balling machines.France Desain / gaya rootball tangkal kawat karinjang utamana pikeun Pasar Perancis & The pasar Belgian.

  • kawat akar tangkal dilas karinjang pikeun pasar AS jeung Kanada

    kawat akar tangkal dilas karinjang pikeun pasar AS jeung Kanada

    Tangkal akar bal kawat karinjang dipaké pikeun transplanting tangkal.

    Karanjang jenis ieu populér pikeun pasar Amérika sareng Kanada.

    Bahanna nyaéta kawat beusi galvanis, kami gaduh ketebalan kawat anu béda sareng ukuran anu anjeun pilih.