Super Strong Rusia Gerbang

  • Gerbang taman logam super kuat

    Gerbang taman logam super kuat

    Gerbang taman super - pos pasagi sareng panel dilas

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku powder coating

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    Jangkungna:biasana panjangna pos leuwih luhur 500 mm ti pigura.
    Post diaméterna 60x60mm / 80x80mm, pigura pos 40x40mm / 60x40mm, ngeusian bahan kawat bolong pager panel datar 200x50mm atawa sakumaha pamundut

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.