Pasagi Post Taman Gerbang

  • kanyamanan Gerbang taman tunggal kalawan pos pasagi

    kanyamanan Gerbang taman tunggal kalawan pos pasagi

    Gerbang tunggal withsquare pos kawat tunggal bolong jero

    Gerbang dijieunna tina baja-kinerja tinggi boga desain mantap sarta geus powder coated ngalawan karat sarta korosi.

    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa kalayan pager anu nganggo pos kuadrat.

    Pos éta nyayogikeun asesoris pikeun nyambungkeun sareng pager anu sanés.

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk

  • kanyamanan gerbang taman ganda kalawan pos pasagi

    kanyamanan gerbang taman ganda kalawan pos pasagi

    kanyamanan gerbang ganda kalawan bolong 200x50mm jero

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng ku powder coating pikeun pamakéan awét.

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    ukuran:normal gerbang ganda kalawan rubak 2000 mm, 3000mm, 4000mm, jangkungna boga 1000 mm, 1250mm, 1500mm, 1750mm, 2000mm, jangkungna pos leuwih luhur 500 mm ti Gerbang ayun.

    Bungkusan:unggal set kalayan kantong plastik kalayan Usuk atawa kotak karton, atawa unggal pigura Gerbang kalawan kotak karton jeung 2pcs tina pos Gerbang kalawan kotak karton sejen.

  • gerbang taman tunggal premium sareng bolong kawat ganda

    gerbang taman tunggal premium sareng bolong kawat ganda

    Premium Single Taman Gerbang

    Bahan:kualitas luhur kawat beusi galvanized,;hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku PVC powder coating.

    Warna: RAL6005, RAL7016, RAL9005, RAL8017 jeung saterusna.

    Bolong infill nyaéta kawat ganda dilas, éta kuat pisan.

    Ukuran jaring: 50 X 200 MM

    ketebalan kawat: 6/5/6 atawa 8/6/8

    Ukuran pigura 40x40mm atawa 40x60mm

    Tihang Gerbang 60x60mm, 80x80mm, atawa 100x100mm

     

  • Gerbang taman ganda premium sareng bolong kawat ganda

    Gerbang taman ganda premium sareng bolong kawat ganda

    Premium Ganda Gerbang

    Gerbang taman ieu mangrupikeun kombinasi hébat gaya, kakuatan, stabilitas sareng résistansi korosi.
    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa sareng pager dilas kawat ganda 2D.
    Anjeun tiasa muka dua wicket atawa salah sahijina, mun anjeun muka salah sahijina, serelek logam dina wicket sejen bakal dipaké pikeun ngalereskeun wicket sejen.
    Lebarna tiasa 3.0m, 4.0m pikeun nyayogikeun saluran anu langkung lega