Jangkar tihang pasagi

  • Hot dip galvanized kutub jangkar

    Hot dip galvanized kutub jangkar

    Hot dip galvanized kutub jangkar Square Kutub jangkar / bumi jangkar pikeun pos / cangkang kutub.Bahan: Waja Besi.Permukaan: Hot dip galvanized, palapis séng sakitar 40μm.Dipaké pikeun pos kai pasagi, éta mangrupakeun iteuk bor bumi dina taneuh, Pasang pos kai kana liang suqare sarta ngalereskeun ku screw.Jangkar kutub nyaéta baja sareng palapis séng beurat, éta langkung kuat tibatan ngan ukur kayu iteuk kana taneuh langsung.Jangkar kutub sareng paku anu seukeut, henteu kedah ngali liang, Anggo palu pikeun ngajalankeun kana taneuh.Pos pasagi...