juru rak

  • juru rak

    juru rak

    Bracket pikeun dewan kai, Dipaké dina toolhouse pikeun ngahemat spasi tur nyieun beberes.

    Urang nyieun dua jenis rak bracket, tugas beurat jeung tugas lampu.

    Anu béda nyaéta ketebalan bahan sareng nanggung beban

    Beungeutna tiasa galvanized atanapi powder coating kalayan warna anu béda.