Pager panel kaamanan

  • Pager kaamanan

    Pager kaamanan

    Pagar Kaamanan Panel kaamanan

    Permukaan: Palapis bubuk

    Bubuka: 76.2mm × 12.7mm

    Jangkungna: 1200mm-4000mm

    Panjangna: 2200mm, 2500mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Ku Usuk kai atawa sakumaha pamundut.