Babak Post Taman Gerbang

  • Babak pos promotion Gerbang taman tunggal

    Babak pos promotion Gerbang taman tunggal

    promosi pos buleud Gerbang tunggal jeung pigura

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku powder coating.

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.

  • pos buleud ganda Gerbang taman

    pos buleud ganda Gerbang taman

    Kawat Taman Gatewire taman gerbang 50x50mm atanapi 200x50mm atanapi sakumaha reqeust.

  • Baku Gerbang taman logam tunggal

    Baku Gerbang taman logam tunggal

    Gerbang tunggal standar (buleud pos sareng jero anyaman bolong)

    jenis ieu Gerbang taman dijieunna tina Pra panas dip galvanized tube buleud 40mm

    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa sareng Eurofence

    Packing: ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk

  • Gate taman logam ganda baku

    Gate taman logam ganda baku

    Gate ganda standar (buleud pos sareng jero anyaman bolong)

    jenis ieu Gerbang taman dijieunna tina Pra panas dip galvanized tube buleud 40mm.

    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa sareng Eurofence.

    Anjeun tiasa muka dua wicket atawa salah sahijina, mun anjeun muka salah sahijina, serelek logam dina wicket sejen bakal dipaké pikeun ngalereskeun wicket sejen.

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.