PVC coated dilas bolong

  • PVC dilas Kawat bolong

    PVC dilas Kawat bolong

    PVC coated dilas kawat bolong pager euro bolong loba dipaké sarta pohara populér di pasar.

    inci: 1/2 "-4"

    rubak: 0,5m-2,5m

    Panjangna: 5m-25m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.