PVC coated héksagonal Kawat Netting

  • PVC coated héksagonal Kawat Netting

    PVC coated héksagonal Kawat Netting

    Hexagonal Wire Netting ogé katelah Jaring Hayam.

    Éta dijieun tina kawat baja karbon low anyaman.

    Kami ngagaduhan jinis anu béda:

    ● PVC coated Sateuacan anyaman

    ● PVC coated Saatos anyaman

    Bubuka: 1/2 ", 5/8", 3/4 ", 1", 1-1/4 ", 1-1/2", 2 "

    Jangkungna: 500mm-2000mm

    Panjangna: 5m-50m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.