Produk

  • Arc deco panel pager

    Arc deco panel pager

    Arc deco panel pagerIt's leuwih geulis ti pager panel umum pikeun pakarangan, aya rupa-rupa options.It'sgalvanized kawat dilas lajeng bubuk palapis, éta kuat enough.We tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut anjeun ketebalan kawat, lawang atawa gaya lianna.

  • Ganda Kawat dilas Panel pager

    Ganda Kawat dilas Panel pager

    2D Panel Double kawat dilas pager

    Permukaan: Lapisan Bubuk, DipGalvanized Panas

    Bubuka: 200mm × 50mm

    Jangkungna: 1030mm-2030mm

    Panjangna: 2500mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Bungkusan ku pallets

  • Pager kaamanan

    Pager kaamanan

    Pagar Kaamanan Panel kaamanan

    Permukaan: Palapis bubuk

    Bubuka: 76.2mm × 12.7mm

    Jangkungna: 1200mm-4000mm

    Panjangna: 2200mm, 2500mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Ku Usuk kai atawa sakumaha pamundut.

     

  • pager panel Euro

    pager panel Euro

    Bubuka: 250 × 50mm

    Jangkungna: 500-1750mm

    Panjangna: 2000mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Ukuran: 8/6/4mm

    Packing: ku Usuk atawa sakumaha pamundut.

  • Hiasan pager panel kawat ganda

    Hiasan pager panel kawat ganda

    Hiasan pager kawat ganda 868 656Ieu leuwih geulis tur kuat ti panels umum. Aya gaya hiasan béda. Bentuk hiasan bisa jadi inten, cingcin, Arch jeung saterusna. Aya ketebalan rod béda pikeun anjeun milih, ukuran paling umum nyaéta 656 868. Beungeut bubuk palapis, urang bisa nyadiakeun kelir béda, RAL6005, RAL7016, RAL9005, RAL8017 atawa naon baé nu prefers.Different tulisan jeung klip nu sadia pikeun anjeun teuing.

  • Satengah bunderan Lawu tutuwuhan rojongan

    Satengah bunderan Lawu tutuwuhan rojongan

    Rojongan tutuwuhan Lawu
    Stake Dukungan Taman,
    Satengah Babak Metal Garden Plant Ngarojong,
    Cincin Rojongan Tutuwuhan Taman,
    Rojongan wates,
    Rojongan Tutuwuhan Ring Cage pikeun Rose
    Kembang Vine Tutuwuhan Jero rohangan

  • Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-901

    Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-901

    Ieu mangrupikeun jinis obelisk pahlawan anu ngabantosan pepelakan tumbuh sareng nanjak.Samentara éta, éta tiasa janten produk hiasan kebon.Aya bal hiasan dina luhureun obelisk lamun diperlukeun, éta bisa dipaké di kebon jeung outdoor.

  • Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-7102

    Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-7102

    Perawatan permukaan: Lapisan bubuk sareng warna hideung / héjo / tambaga Ukuran produk: 80x21x21cmbeurat: 1.02kg Rincian bungkusan: Biasana nganggo karton coklat kanggo bungkusan luar, labél hideung-bodas dihijikeun dina unggal produk Sareng 6 lembar atanapi sarat pikeun hiji karton.

  • Ranté link pager set PVC coated

    Ranté link pager set PVC coated

    Ranté link pager set diwangun ku ranté link pager, pos buleud, tegangan bar, strainer, kawat mengikat, kutub anchors.We geus diatur 15m na 25m.Other panjang anu mungkin.

  • Tomat Cage Metal Taman obelisk pikeun ngebon YL-7104

    Tomat Cage Metal Taman obelisk pikeun ngebon YL-7104

    1) Cocog jeung outdoor usage2) Murah kalawan kualitas alus3) Surface perlakuan: pe palapis / bubuk palapis jeung hideung / héjo / warna tambaga

  • Euro pager set 10m atanapi 25m PVC coated

    Euro pager set 10m atanapi 25m PVC coated

    Euro pager set diwangun ku PVC coated dilas pager kawat, pos buleud, atawa logam patok multi-rojongan.

    Panjang pager biasana 10m sareng 25m, Anu sanésna tiasa waé.

    Openning tina bolong: 50x50mm, 50x100mm, 75x50mm, 100x100mm jeung saterusna.

    Jangkungna pager tiasa 0.6m dugi ka 2m salaku paménta.

  • Pra hot dip galvanized Z pos Lapang pager set

    Pra hot dip galvanized Z pos Lapang pager set

    Z pager set diwangun ku pager sawah, Z post.We gaduh panjangna béda sakumaha pamundut.