Kabijakan privasi

1. Kami bakal ngagunakeun inpormasi pribadi anu dikumpulkeun pikeun ngalaksanakeun produk atanapi jasa kami saluyu sareng katangtuan Kabijakan Privasi ieu.

2. Sanggeus ngumpulkeun informasi pribadi anjeun, kami bakal de-identipikasi data ngaliwatan sarana teknis.Inpormasi anu henteu dikenalkeun moal ngaidentipikasi subjek inpormasi pribadi.Punten ngartos sareng satuju yén dina hal ieu kami ngagaduhan hak ngagunakeun inpormasi anu parantos diidentifikasi;sareng tanpa ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun, kami ngagaduhan hak pikeun nganalisis pangkalan data pangguna sareng nganggo komersil.

3. Urang bakal ngitung pamakean produk atanapi jasa urang sareng tiasa ngabagikeun statistik ieu ka masarakat atanapi pihak katilu pikeun nunjukkeun tren panggunaan produk atanapi jasa urang sadayana.Nanging, statistik ieu henteu kalebet inpormasi anu tiasa diidentipikasi pribadi anjeun.

4. Nalika kami nembongkeun informasi pribadi anjeun, kami bakal ngagunakeun informasi kaasup substitusi eusi na anonymity mun desensitise informasi anjeun ngajaga informasi anjeun.

5. Nalika urang hoyong nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan sanés anu henteu katutupan ku kawijakan ieu, atanapi kanggo inpormasi anu dikumpulkeun tina tujuan khusus pikeun tujuan anu sanés, kami bakal naroskeun anjeun persetujuan sateuacanna dina bentuk inisiatif pikeun cek.