gerbang taman tunggal premium sareng bolong kawat ganda

Katerangan pondok:

Premium Single Taman Gerbang

Bahan:kualitas luhur kawat beusi galvanized,;hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku PVC powder coating.

Warna: RAL6005, RAL7016, RAL9005, RAL8017 jeung saterusna.

Bolong infill nyaéta kawat ganda dilas, éta kuat pisan.

Ukuran jaring: 50 X 200 MM

ketebalan kawat: 6/5/6 atawa 8/6/8

Ukuran pigura 40x40mm atawa 40x60mm

Tihang Gerbang 60x60mm, 80x80mm, atawa 100x100mm

 


Rincian produk

Tag produk

WidthxHeight Pangeusian bolong Rangka Daun Pos
1000 x 800 200 x 50 (kawat 6/5/6mm) 40 x 40 / 1,5 mm 60 x 60 / 1.5mm x 1300mm
1000 x 1000 60 x 60 / 1.5mm x 1000mm
1000 x 1200 60 x 60 / 1.5mm x 1700mm
1000 x 1400 60 x 60 / 1.5mm x 1900mm
1000 x 1600 60 x 60 / 1.5mm x 2100mm
1000 x 1800 60 x 60 / 1.5mm x 2300mm
1000 x 2000 60 x 60 / 1,5 mm x 2500 mm

Bahan:kalawan kualitas luhur kawat beusi galvanized, panas dip galvanized tube, lajeng permukaan ku PVC powder coating.
warna:Biasana aya Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, warna séjén bisa ngaropéa.
ukuran:lebar normal kalawan 1000 mm , jangkungna kalawan 1000 mm, 1250mm, 1500mm, 1750mm, 2000mm, jangkungna pos Gerbang luhur 500 mm ti pigura Gerbang.
Gerbang Post diaméterna 60x60mm / 80x80mm / 100x100mm, pigura pos 40x40mm / 60x40mm, pigura keusikan bahan kawat bolong 50x50mm / 200x50mm atawa tube nangtung, plat hiasan baja sakumaha pamundut.
Desain:embedding kana taneuh atawa pikeun fix on beton kalayan plat.
aksésori:asesoris Gerbang béda bisa nyugemakeun paménta béda Anjeun.
Bahan gagang:cecekelan palastik / cecekelan aluminium / cecekelan stainless steel.
Konci:Seng-AL konci / kuningan konci.
Jenis engsel:L tipe / hinge lempeng kalayan bahan galvanized atanapi stainless steel.
Stopper:stopper logam atawa stopper plastik.
Unggal set ngandung:jangjang gerbang, pos gerbang jeung cap, hinge gerbang, gagang gerbang, stopper pos, konci gerbang jeung konci.
Aya packing béda, ilaharna urang nempatkeun set pinuh ku Gerbang kana kantong plastik ngaleutikan lajeng ditunda Usuk, ogé urang bisa misahkeun Gerbang ayun kana kotak karton jeung Gerbang pos ka kotak taman sejen.Sakur pamundut packing husus, pls ulah ragu pikeun nginpokeun kami.
Nampilkeun tingkat stabilitas sareng daya tahan anu luhur, gerbang pager ieu tiasa dianggo salaku jalan masuk anu praktis, modern pikeun kebon, patio sareng teras anjeun.
Gerbang taman anu sampurna dina workmanship sarta dijieun tina baja galvanized kalawan finish powder-coated, nu tahan karat sarta ngabentuk konstruksi sturdy.
Gerbang ieu ngagaduhan dua tihang padet sareng engsel anu kuat pikeun gampang dirakit sareng sistem ngonci beban tinggi sareng tilu konci anu cocog.
Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa kalayan pager anu nganggo pos buleud atanapi pasagi.
Éta anu pang populerna sareng sering dianggo, anu tiasa dihijikeun sacara visual sareng kebon.
Kami henteu ngan ukur nawiskeun gerbang pager anu praktis sareng hiasan, ogé kami gaduh sababaraha jinis panel pager pikeun cocog sareng gerbang, anjeun tiasa milih set pinuh salaku paménta.
Upami aya patarosan, punten ulah ragu ngirim email ka kami, kami ngagaduhan pagawé profésional pikeun ngawalon patarosan anjeun kalayan gancang.

gambar.png


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami