Kandang anjing kawat portabel

Katerangan pondok:

Rengse: Listrik atanapi Bubuk CoatingWith tray palastik removeableFoldable pikeun mindahkeun atawa neundeun


Rincian produk

Tag produk

Kandang anjing kawat portabel pikeun sato leutik
Aya ukuran béda nyadiakeun keur milih.
Spésifikasi

Item No. Ukuran (Lebar x Jangkungna) Panto No.
YL-PC001 800 x 800 cm 1
YL-PC002 1000 x 1000 cm 2
YL-PC003 1000 x 1500 cm 2
YL-PC004 1000x2000 cm 2
YL-PC005 800x1200cm / 800x700cm 2

Ngeunaan item ieu
Bahan: kandang ieu dijieunna tina kawat baja kuat sarta powder coated finish pikeun pamakéan awét.
Di handapeun, aya baki plastik anu tiasa dicabut, gampang pisan nyandak baki sareng ngabersihanana.
Éta tiasa nahan bentuk datar, janten saatos dianggo, anjeun tiasa ngalipet saatos dianggo, henteu nyandak seueur rohangan, kandang sering dianggo nalika iinditan, anjeun tiasa nempatkeun anjing anjeun di jero, dina hal ieu, anjing moal ngaganggu supir.
Ukuran béda nyadiakeun keur pilihan Anjeun.Aya panto tunggal sareng panto ganda.
Anjeun tiasa milih ukuran anu langkung ageung sareng masihan rohangan anu cukup pikeun tumuwuh piaraan.
Imah anjing anjeun nalika anjeun jauh ti bumi: Desain awét nyiptakeun tempat anu aman pikeun piaraan anjeun nalika anjeun jauh & nyayogikeun naluri "den" alami anjing anjeun.
Imah Aman & Aman: Kait baut geser tugas beurat ngonci panto peti anjing di tempatna, ngajaga anjing anjeun aman di jero peti anjing na
Gampang assembly & Desain Portabel: Nyetél dina sababaraha detik w / euweuh parabot diperlukeun pikeun assembly & tilepan datar pikeun neundeun merenah atawa perjalanan, roller suku ngajaga hardwoods, nyieun repositioning gampang


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami