Jangkar tihang

  • Hot dip galvanized payung spike

    Hot dip galvanized payung spike

    Ground screw pikeun bumbersoll Pamakéan: Salaku yayasan pikeun masang payung di kebon atawa tempat sejenna.Bahan: Beusi baja + hot dip galvanize, palapis séng leuwih ti 40μm Redrawing tube tur euweuh gabungan dina awak nyieun leuwih kuat.Kumaha carana install?Anggo bar baja cacad meuntas liang luhur, teras puterkeun bar, teras spike tiasa didorong kana bumi.Teu hese dipasang ku spike seukeut.Aya sababaraha klip palastik béda bisa cocog pikeun handles bumbersoll béda ...
  • Hot dip galvanized screw taneuh

    Hot dip galvanized screw taneuh

    Ground screw to install square wooden post Material:Iron steel Surface: hot dip galvanized,heavy zinc coating protect it well. Top part is U shape,Match for many different size post. U shape part is thickly and strong,spike with corkscrew easy install. We accept customization and sincerely welcome for your inquiry to yilong@188.com. Item No. A B C1/C2 D Thickness YL-U71x685 68 130 71/70 685 2.5/5 YL-U71x750 68 130 71/70 750 2.5/5 YL-U71x865 68 ...
  • Hot dip galvanized kutub jangkar

    Hot dip galvanized kutub jangkar

    Hot dip galvanized kutub jangkar Square Kutub jangkar / bumi jangkar pikeun pos / cangkang kutub.Bahan: Waja Besi.Permukaan: Hot dip galvanized, palapis séng sakitar 40μm.Dipaké pikeun pos kai pasagi, éta mangrupakeun iteuk bor bumi dina taneuh, Pasang pos kai kana liang suqare sarta ngalereskeun ku screw.Jangkar kutub nyaéta baja sareng palapis séng beurat, éta langkung kuat tibatan ngan ukur kayu iteuk kana taneuh langsung.Jangkar kutub sareng paku anu seukeut, henteu kedah ngali liang, Anggo palu pikeun ngajalankeun kana taneuh.Pos pasagi...
  • jangkar kutub adjustable pikeun pos pasagi

    jangkar kutub adjustable pikeun pos pasagi

    Jangkar kutub anu tiasa diatur tiasa nyaluyukeun jangkungna sareng lebar sakumaha kabutuhan anjeun

  • Pasang fittings / pos foot kalawan panas dip galvanize permukaan

    Pasang fittings / pos foot kalawan panas dip galvanize permukaan

    Material:Steel+Hot dip galvanize We have many different designs for wooden post. Such as TT form,U form,H form,L form etc. All styles accept customization. PLS send email to yilong@188.com to get more informations. TT Form Item No. A B C D Thickness   YL-TT071 71 200 200 50 5mm YL-TT081 81 200 200 50 5mm YL-TT091 91 200 200 50 5mm YL-TT0101 101 200 200 50 5mm YL-TT0121 121 200 200 50 5mm YL-TT0141 141 200 200 50 5mm   U Form Item No. A B C D Thickness ...
  • Hot dip galvanized plat taneuh pikeun pos
  • Jangkar baja sareng bor bumi

    Jangkar baja sareng bor bumi

    Kutub Jangkar kalawan piring buleud