Kennel anjing kawat dilas

Katerangan pondok:

Bubuk palapis dilas kennelMudah pikeun ngumpul


Rincian produk

Tag produk

Tugas beurat Foldable Metal jero rohangan outdoor Latihan piaraan pager
Panghalang Playpen kennel pikeun Anjing Ucing
spésifikasi:

Item No Ukuran (Lebar x Jangkungna) Sapotong / Set
YL-PC010 800 x 800 cm 8
YL-PC011 1000 x 1000 cm 8
YL-PC012 1000 x 1500 cm 8
YL-PC013 1000x2000 cm 8
YL-PC014 800x1200cm / 800x700cm 4
YL-PC015 1000x1200cm / 1000x700cm 4

patok logam nyambungkeun panel pageuh sarta jangkar taneuh ro panel.Gampang pisan ngagabungkeun panel babarengan pikeun ngarobih ukuran kandang.
Anjeun tiasa ngumpul kana bentuk anu béda, sapertos kuadrat, sagi genep, octagon, jsb.
Ieu bisa dipaké duanana indoor na outdoor.

Bahan kualitas:Pager piaraan diwangun ku tabung beusi galavanized hot dip sareng panel dilas kawat galvanis, tabung logam dilapis bubuk hideung kualitas luhur sareng panel, YILONG Pet Playpen tahan karat sareng tahan cuaca, Playpen ieu awét sareng tahan lama. ;Éta tiasa dianggo di jero ruangan sareng di luar, sareng beurat hampang tapi cukup kuat.
Multifungsi:Kalayan 8 atanapi 4 panel individu, anjeun tiasa ngabentuk playpen ieu janten sagi opat, alun-alun, atanapi octagon, Gampang pisan ngagabungkeun panel sareng ngarobih ukuran kandang salaku paménta.
Sadaya panto nampilkeun panél kancing, janten saderhana sareng gampang pikeun ngajantenkeun éta lawang atanapi kaluar bari tetep nyegah piaraan anjeun kabur.
Aman & Aman:Panghalang piaraan ieu dirarancang kalayan tabung lemes sareng kawat baja pikeun ngajagi murangkalih sareng piaraan anjeun tina teu kahaja nyalira.Patok jangkar anu kalebet dina pakét nyaéta pikeun anjeun ngalereskeun pager kana taneuh sareng ngajagi tina kasambel.Eta tetep ajeg;Teu perlu salempang ngeunaan eta.
Gampang dipasang:Kalayan sagala asesoris diperlukeun kaasup, éta gampang tur gancang nyetél tur masangkeunana tanpa parabot tambahan diperlukeun;pager téh fléksibel tur collapsible, sahingga pikeun gancang tur merenah pikeun neundeun.
Fungsional: Sampurna salaku playpen pikeun murangkalih anjeun atanapi pager pikeun anjing sareng ucing;Ogé cocog salaku coop hayam, imah hayam bikang, atawa panyumputan pikeun sato lianna;Kalam ieu tiasa dianggo pikeun anak anjing atanapi anjing anu langkung alit anu henteu luncat tapi henteu cocog pikeun breed anu langkung ageung.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami