Pager panel

  • Ganda Kawat dilas Panel pager

    Ganda Kawat dilas Panel pager

    2D Panel Double kawat dilas pager

    Permukaan: Lapisan Bubuk, DipGalvanized Panas

    Bubuka: 200mm × 50mm

    Jangkungna: 1030mm-2030mm

    Panjangna: 2500mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Bungkusan ku pallets

  • Hiasan pager panel kawat ganda

    Hiasan pager panel kawat ganda

    Hiasan pager kawat ganda 868 656Ieu leuwih geulis tur kuat ti panels umum. Aya gaya hiasan béda. Bentuk hiasan bisa jadi inten, cingcin, Arch jeung saterusna. Aya ketebalan rod béda pikeun anjeun milih, ukuran paling umum nyaéta 656 868. Beungeut bubuk palapis, urang bisa nyadiakeun kelir béda, RAL6005, RAL7016, RAL9005, RAL8017 atawa naon baé nu prefers.Different tulisan jeung klip nu sadia pikeun anjeun teuing.

  • pager panel Euro

    pager panel Euro

    Bubuka: 250 × 50mm

    Jangkungna: 500-1750mm

    Panjangna: 2000mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Ukuran: 8/6/4mm

    Packing: ku Usuk atawa sakumaha pamundut.

  • Arc deco panel pager

    Arc deco panel pager

    Arc deco panel pagerIt's leuwih geulis ti pager panel umum pikeun pakarangan, aya rupa-rupa options.It'sgalvanized kawat dilas lajeng bubuk palapis, éta kuat enough.We tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut anjeun ketebalan kawat, lawang atawa gaya lianna.

  • Pager kaamanan

    Pager kaamanan

    Pagar Kaamanan Panel kaamanan

    Permukaan: Palapis bubuk

    Bubuka: 76.2mm × 12.7mm

    Jangkungna: 1200mm-4000mm

    Panjangna: 2200mm, 2500mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Ku Usuk kai atawa sakumaha pamundut.

     

  • Pager Panel 3D dirakit sareng pos sareng klip

    Pager Panel 3D dirakit sareng pos sareng klip

    Pager Panel 3D dirakit sareng pos sareng klip

    Beungeut: bubuk palapis, Hot DipGalvanized, pe palapis

    Bubuka: 200mm × 50mm,

    Jangkungna: 630mm-2030mm

    Panjangna: 2200m, 2500mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Bungkusan ku pallets