Satengah bunderan Lawu tutuwuhan rojongan

Katerangan pondok:

Rojongan tutuwuhan Lawu
Stake Dukungan Taman,
Satengah Babak Metal Garden Plant Ngarojong,
Cincin Rojongan Tutuwuhan Taman,
Rojongan wates,
Rojongan Tutuwuhan Ring Cage pikeun Rose
Kembang Vine Tutuwuhan Jero rohangan


Rincian produk

Tag produk

Kode barang W x H
YL-7203
YL-7204
YL-7205
40 x 35 cm;40 x 70 cm;40 x 100 cm

Ukuranna tiasa disaluyukeun.
Gaya anu béda pikeun anjeun pilih.

7203

7204

7205

Warna: Lila-langgeng & Alami Warna: Dijieunna tina beusi jeung bubuk palapis héjo, cuaca-tahan, reusable tur lila-langgeng, leuwih hade tinimbang kai.Penampilan héjo mantuan pikeun Blend kana tutuwuhan, sigana halimunan, geulis alam.

Ukuran: Jangkungna unggal sapotong pangrojong tutuwuhan Lawu téh 30cm, 70cm, 100cm atawa jangkungna séjén rék.Punten parios deui pangukuran sateuacan mésér.Ieu jenis ring rojongan tutuwuhan cocog pikeun tomat, lada, tutuwuhan berdaun, tutuwuhan bushy, orchid, mawar, peonies, hydrangeas, salvias, kembang congcot jeung tutuwuhan Vine kawas waluh, bonteng, melon, jsb.

Packing: Unggal sapotong kalawan labél stiker, lajeng 10pcs / karton, Anjeun bisa mutuskeun sabaraha lembar per kotak karton.Usuk pikeun merenah ngangkut sakumaha paménta.

jg (1)

jg (2)

Warna: Lila-langgeng & Alami Warna: Dijieunna tina beusi jeung bubuk palapis héjo, cuaca-tahan, reusable tur lila-langgeng, leuwih hade tinimbang kai.Penampilan héjo mantuan pikeun Blend kana tutuwuhan, sigana halimunan, geulis alam.

Ukuran: Jangkungna unggal sapotong pangrojong tutuwuhan Lawu téh 30cm, 70cm, 100cm atawa jangkungna séjén rék.Punten parios deui pangukuran sateuacan mésér.Ieu jenis ring rojongan tutuwuhan cocog pikeun tomat, lada, tutuwuhan berdaun, tutuwuhan bushy, orchid, mawar, peonies, hydrangeas, salvias, kembang congcot jeung tutuwuhan Vine kawas waluh, bonteng, melon, jsb.

Packing: Unggal sapotong kalawan labél stiker, lajeng 10pcs / karton, Anjeun bisa mutuskeun sabaraha lembar per kotak karton.Usuk pikeun merenah ngangkut sakumaha paménta.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami