Kawat dasi loop

  • Kawat dasi loop

    Kawat dasi loop

    Kawat Dasi Loop didamel ku baja karbon rendah anu kualitasna saé, dianggo dina konstruksi salaku bahan beungkeutan atanapi cara sanés sapertos kawat balling.