kait

  • Gantung kait

    Gantung kait

    Kami ngahasilkeun rupa-rupa gaya kait sareng urang tiasa nuturkeun sarat palanggan pikeun ngadamel desain énggal.

    Kait anu diproduksi ku pipa galvanis, diaméterna tiasa 12mm, 18mm, 20mm, 25mm