Galvanized héksagonal Kawat Netting

Katerangan pondok:

Hexagonal Wire Netting ogé katelah Jaring Hayam.

Éta dijieun tina kawat baja karbon low anyaman.

Kami ngagaduhan jinis anu béda:

● Hot dip Galvanized Sateuacan anyaman

● Hot dip Galvanized Saatos anyaman

● Listrik Galvanized Sateuacan anyaman

Bubuka: 1/2 ", 5/8", 3/4 ", 1", 1-1/4 ", 1-1/2", 2 ".

Jangkungna: 500mm-2000mm

Panjangna: 5m-50m atanapi sakumaha sarat anjeun.

Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Bérés
    Hot Dip Galvanized Sateuacan Tenun
    Hot Dip Galvanized Saatos Tenun
    Listrik Galvanized Sateuacan Tenun
    Jenis pulas: pulas normal, pulas tibalik, pulas dua arah.
    Ukuran anu béda: Kawat héksagonal bolong ngagaduhan seueur pambukaan sareng ukuran anu béda pikeun nyugemakeun paménta anjeun.

    Sababaraha tujuan: dipaké pikeun kontrol sato badag dina backyard imah, sabudeureun imah deui balkon buruan, di kebon, atawa dina sipat peternakan;bahan Anggar pikeun ngalampirkeun hiji coop hayam amprok, kelenci pager kalam, layar ucing ngajaga kaluar prédator nagara rodénsia hama kaluar jeung ngajaga piaraan kaluar tina dusun apal, kebon sayur, ranjang kembang diangkat.bolong ogé loba dilarapkeun dina karajinan kulawarga, kayaning cloche kawat hayam, floraljaring, Karajinan DIY, panutup aman tina kandang piaraan, pigura Garland Natal, témbok poto, trellis, wadah anting, kawat bolong pikeun karajinan, kabinet, pigura témbok, jsb.

    Bahan Berkualitas Tinggi: Kami nganggo kawat beusi galvanis kualitas luhur anu Tangguh;Softness cocog;Anti Rust mastikeun pamakéan jangka panjang.Kawat beusi anu tangguh ngajantenkeun proyék anjeun langkung kuat sareng tahan langkung lami;softness luyu ngajadikeun karya karajinan anjeun leuwih merenah;sipat anti karat ngajadikeun proyek Anjeun teu gampang karat komo dina lingkungan outdoor kasar. The bolong sturdy jeung sarua dipisah nyadiakeun pamakéan jangka panjang nyieun eta leuwih ongkos-éféktif ti nu mana wae nu galvanized fencing.The séjén permukaan bolong datar jeung lempeng nyieun éta gampang dipasang sareng motong kana ukuran anu dipikahoyong pikeun sababaraha aplikasi.

    Perlindungan anu leres: Naha anjeun hoyong ngajaga ranjang kembang kebon anjeun, sayuran, anggur anggur, sawah sareng lansekap aman tina sato sapertos ucing, anjing, gopher, embe sareng hama salaku repeller, jaga hayam teu kaluar atanapi ngan saukur ngadamel pager pelindung. atawa enclosures, sabudeureun imah, kami tahan karat taman Anggar kawat geus anjeun katutupan.

    Packing: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.

    Bungkusan:
    Unggal roll dipak ku pilem pe
    Unggal roll dipak ku kertas buktina cai
    gulungan dipak ku karton
    Dipak ku palet kai

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk