Gantung kait

Katerangan pondok:

Kami ngahasilkeun rupa-rupa gaya kait sareng urang tiasa nuturkeun sarat palanggan pikeun ngadamel desain énggal.

Kait anu diproduksi ku pipa galvanis, diaméterna tiasa 12mm, 18mm, 20mm, 25mm


Rincian produk

Tag produk

Ngagantungkait

Kami ngahasilkeun rupa-rupa gaya kait sareng urang tiasa nuturkeun sarat palanggan pikeun ngadamel desain énggal.

Kait anu diproduksi ku pipa galvanis, diaméterna tiasa 12mm, 18mm, 20mm, 25mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami