Produk kebon

  • Satengah bunderan Lawu tutuwuhan rojongan

    Satengah bunderan Lawu tutuwuhan rojongan

    Rojongan tutuwuhan Lawu
    Stake Dukungan Taman,
    Satengah Babak Metal Garden Plant Ngarojong,
    Cincin Rojongan Tutuwuhan Taman,
    Rojongan wates,
    Rojongan Tutuwuhan Ring Cage pikeun Rose
    Kembang Vine Tutuwuhan Jero rohangan

  • Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-901

    Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-901

    Ieu mangrupikeun jinis obelisk pahlawan anu ngabantosan pepelakan tumbuh sareng nanjak.Samentara éta, éta tiasa janten produk hiasan kebon.Aya bal hiasan dina luhureun obelisk lamun diperlukeun, éta bisa dipaké di kebon jeung outdoor.

  • Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-7102

    Taman hiasan Obelisks Mini Obelisks YL-7102

    Perawatan permukaan: Lapisan bubuk sareng warna hideung / héjo / tambaga Ukuran produk: 80x21x21cmbeurat: 1.02kg Rincian bungkusan: Biasana nganggo karton coklat kanggo bungkusan luar, labél hideung-bodas dihijikeun dina unggal produk Sareng 6 lembar atanapi sarat pikeun hiji karton.

  • Tomat Cage Metal Taman obelisk pikeun ngebon YL-7104

    Tomat Cage Metal Taman obelisk pikeun ngebon YL-7104

    1) Cocog jeung outdoor usage2) Murah kalawan kualitas alus3) Surface perlakuan: pe palapis / bubuk palapis jeung hideung / héjo / warna tambaga

  • Metal Taman Obelisk YL-7103

    Metal Taman Obelisk YL-7103

    Perawatan permukaan: Lapisan bubuk sareng warna hideung / héjo / tambaga Ukuran produk: 100 × 36,5 × 36,5cmBeurat: 1,87kg

  • Metal Taman Arch YL-7001

    Metal Taman Arch YL-7001

    Product DetailsSize: 230cm * 95cm * 38cmColor: Héjo / Hideung / Bodas pikeun options.Packaging & DeliveryOne set taman Arch bakal dipak kalawan karton warna sarta unggal bagian bakal ditangtayungan ku Styrofoam.Packing: 105x41x6.5cm/pc

  • Dekoratif Metal Taman pager panghalang YL-7804

    Dekoratif Metal Taman pager panghalang YL-7804

    Pager Taman Hiasan, Taman Panghalang Portabel Pager Kembang Hias, Panghalang Sato, Pager Taman Wates pikeun Lansekap, Tatangkalan, Kembang Ranjang, Shrubs, Kebon Spésifikasi: Kode barang Ukuran YL-7804 1000X540mm atanapi 1000x700mm Ukuranna tiasa disaluyukeun.Ketik: Bentuk Arch sareng bentuk Picket Warna: Warna naon waé sakumaha paménta anjeun.Warna héjo langkung populér pikeun halangan pager taman wates, penampilan héjo tina halangan anels pager kebon langkung cocog sareng pepelakan, sareng ngajantenkeun ...
  • Metal Anggar removable pager dipaké dina ngebon

    Metal Anggar removable pager dipaké dina ngebon

    Ukuran & Bahan Tahan Karat: Hiasan pager taman logam hiasan kalayan ukuran panel tunggal sakitar 18 ″ tinggi x 18 ″ lebar.panels pager logam ieu dijieunna tina Beusi hideung jeung pvc bubuk palapis permukaan bakal ngaktipkeun anjeun ngagunakeun pager taman ker durably;Gampang Digunakeun & Fléksibel Set-Up: Taman beusi hideung hiasan kebon kembang pagar halangan sato gampang dipasang dina ranjang kebon anjeun, patio, halaman bumi, buruan hareup, ranjang kembang, atanapi kebon tanpa hariwang Henteu aya alat tambahan anu peryogi ...
  • Trellis Taman Logam YL-7901/YL-7902/YL-7903/YL-7904/YL-7905

    Trellis Taman Logam YL-7901/YL-7902/YL-7903/YL-7904/YL-7905

    Trellis Taman pikeun Tutuwuhan Panjat Pinang,
    Teralis Taman Kontemporer,
    Kawat logam pikeun Climbing Tutuwuhan jeung Kembang
    Kawat logam pikeun Kembang Panjat Pinang Luar sareng Anggur
    Rustproof Hideung Beusi Potted Vines Sayuran Kembang
    Panel Kawat Logam pikeun Kembang Panjat Pinang Luar Ruangan sareng Anggur

  • Taman Trellis Metal Taman Obelisks Trellis YL-7106

    Taman Trellis Metal Taman Obelisks Trellis YL-7106

    Ukuran produk: 195 × 33.5 × 33.5cmBeurat: 2.05kg

  • Metal Obelisk Trellis Rojongan Plant keur ngebon YL-7105

    Metal Obelisk Trellis Rojongan Plant keur ngebon YL-7105

    1. Gampang dianggo2.Harga & kualitas anu kompetitif3.Perlakuan permukaan: palapis pe / bubuk palapis kalawan warna hideung / héjo / tambaga4.Paké kotak coklat pikeun bungkusan luar

  • Pager Panel 3D

    Pager Panel 3D

    Jangkungna Panel 3D (mm) 630 830 1030 1230 1530 1730 1830 2030 Panjangna (mm) 2200m;2500mm Bubuka (mm) 200 x 50mm Gauge (mm) Φ4.0mm;Φ5.0mm;Beungeut (mm) bubuk palapis;palapis PE;Hot Dip Galvanized