Taman bolong

  • Taman Bolong

    Taman Bolong

    Jaring: 90 × 150

    Jangkungna: 40cm, 65cm, 90cm, 120cm

    Panjangna: 10m, 25m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.