Kait taman

  • Taman angon hook

    Taman angon hook

    Jenis sheperd hook ieu bisa loba dipaké di kebon.Karanjang gantung, pakan manuk sareng produk naon waé anu nganggo kait tiasa gampang digantung dina ieu.Leuwih ti éta, produk ieu cukup awét saprak kami geus palapis palastik dina beungeut cai, nu mastikeun produk nu tahan dampak kuat, waterproof ogé nyegah korosi.Urang tiasa ngadukung desain khusus-tukang ngaput saatos anjeun masihan kami gambar atanapi konsép.Spésifikasi 1. Rak angon / rak tampilan kalayan sagala rupa desain, gampang dirakit, karanjang gantung ...