Gerbang taman

  • Babak pos promotion Gerbang taman tunggal

    Babak pos promotion Gerbang taman tunggal

    promosi pos buleud Gerbang tunggal jeung pigura

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku powder coating.

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.

  • pos buleud ganda Gerbang taman

    pos buleud ganda Gerbang taman

    Kawat Taman Gatewire taman gerbang 50x50mm atanapi 200x50mm atanapi sakumaha reqeust.

  • Baku Gerbang taman logam tunggal

    Baku Gerbang taman logam tunggal

    Gerbang tunggal standar (buleud pos sareng jero anyaman bolong)

    jenis ieu Gerbang taman dijieunna tina Pra panas dip galvanized tube buleud 40mm

    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa sareng Eurofence

    Packing: ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk

  • Gate taman logam ganda baku

    Gate taman logam ganda baku

    Gate ganda standar (buleud pos sareng jero anyaman bolong)

    jenis ieu Gerbang taman dijieunna tina Pra panas dip galvanized tube buleud 40mm.

    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa sareng Eurofence.

    Anjeun tiasa muka dua wicket atawa salah sahijina, mun anjeun muka salah sahijina, serelek logam dina wicket sejen bakal dipaké pikeun ngalereskeun wicket sejen.

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.

  • kanyamanan Gerbang taman tunggal kalawan pos pasagi

    kanyamanan Gerbang taman tunggal kalawan pos pasagi

    Gerbang tunggal withsquare pos kawat tunggal bolong jero

    Gerbang dijieunna tina baja-kinerja tinggi boga desain mantap sarta geus powder coated ngalawan karat sarta korosi.

    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa kalayan pager anu nganggo pos kuadrat.

    Pos éta nyayogikeun asesoris pikeun nyambungkeun sareng pager anu sanés.

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk

  • kanyamanan gerbang taman ganda kalawan pos pasagi

    kanyamanan gerbang taman ganda kalawan pos pasagi

    kanyamanan gerbang ganda kalawan bolong 200x50mm jero

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng ku powder coating pikeun pamakéan awét.

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    ukuran:normal gerbang ganda kalawan rubak 2000 mm, 3000mm, 4000mm, jangkungna boga 1000 mm, 1250mm, 1500mm, 1750mm, 2000mm, jangkungna pos leuwih luhur 500 mm ti Gerbang ayun.

    Bungkusan:unggal set kalayan kantong plastik kalayan Usuk atawa kotak karton, atawa unggal pigura Gerbang kalawan kotak karton jeung 2pcs tina pos Gerbang kalawan kotak karton sejen.

  • gerbang taman tunggal premium sareng bolong kawat ganda

    gerbang taman tunggal premium sareng bolong kawat ganda

    Premium Single Taman Gerbang

    Bahan:kualitas luhur kawat beusi galvanized,;hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku PVC powder coating.

    Warna: RAL6005, RAL7016, RAL9005, RAL8017 jeung saterusna.

    Bolong infill nyaéta kawat ganda dilas, éta kuat pisan.

    Ukuran jaring: 50 X 200 MM

    ketebalan kawat: 6/5/6 atawa 8/6/8

    Ukuran pigura 40x40mm atawa 40x60mm

    Tihang Gerbang 60x60mm, 80x80mm, atawa 100x100mm

     

  • Gerbang taman ganda premium sareng bolong kawat ganda

    Gerbang taman ganda premium sareng bolong kawat ganda

    Premium Ganda Gerbang

    Gerbang taman ieu mangrupikeun kombinasi hébat gaya, kakuatan, stabilitas sareng résistansi korosi.
    Gerbang ieu sering dianggo di kebon atanapi villa sareng pager dilas kawat ganda 2D.
    Anjeun tiasa muka dua wicket atawa salah sahijina, mun anjeun muka salah sahijina, serelek logam dina wicket sejen bakal dipaké pikeun ngalereskeun wicket sejen.
    Lebarna tiasa 3.0m, 4.0m pikeun nyayogikeun saluran anu langkung lega

  • 3D pager ganda taman Gerbang

    3D pager ganda taman Gerbang

    Gerbang ganda 3D

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku powder coating

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    Jangkungna:biasana panjangna pos leuwih luhur 500 mm ti pigura.
    Post diaméterna 60x60mm / 80x80mm, pigura pos 40x40mm / 60x40mm, ngeusian bahan kawat bolong 3D panel pager 200x50mm atawa sakumaha pamundut

  • Gerbang taman logam super kuat

    Gerbang taman logam super kuat

    Gerbang taman super - pos pasagi sareng panel dilas

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku powder coating

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    Jangkungna:biasana panjangna pos leuwih luhur 500 mm ti pigura.
    Post diaméterna 60x60mm / 80x80mm, pigura pos 40x40mm / 60x40mm, ngeusian bahan kawat bolong pager panel datar 200x50mm atawa sakumaha pamundut

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.

     

  • Gerbang tunggal taman ékonomi gampang

    Gerbang tunggal taman ékonomi gampang

    Gerbang ékonomi tabung buleud sareng kawat bolong di jero

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.
    cecekelan:palastik / aluminium / stainless steel.
    Konci:konci gampang.
    Engsel:tipe L / tipe lempeng kalayan galvanized atanapi stainless steel.

  • Gerbang taman pipa logam super kuat

    Gerbang taman pipa logam super kuat

    Gerbang Tunggal sareng tabung dilas

    Bahan: hot dip galvanzied tube, bubuk palapis permukaan

    Ukuran pos: pos pasagi atanapi pos buleud sakumaha ukuran pamundut.

    Desain bisa dijieun salaku gambar Anjeun.