Galvanized dilas bolong

  • Galvanized dilas Kawat bolong

    Galvanized dilas Kawat bolong

    Dilas kawat bolong dijieunna tina kualitas beusi wiresflat struktur sturdy dipilih, komo kakuatan sakuliah, nu loba dipaké dina industri, pertanian, konstruksi, transportasi jeung pertambangan pikeun panangtayungan segregation kaamanan struktur, ngajaga jangjangan jeung tatanén, sarta hiasan.

    Kami ngagaduhan jinis anu béda:

    ● Hot dip Galvanized Sateuacan Tenun

    ● Hot dip Galvanized Saatos Tenun

    ●Electric Galvanized Sateuacan Tenun

    ●Electric Galvanized Saatos Tenun

    Inci: 1/4 "-4"

    rubak: 0,5m-2,5m

    Panjangna: 5m-25m atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.