Galvanized dilas Kawat bolong

Katerangan pondok:

Dilas kawat bolong dijieunna tina kualitas beusi wiresflat struktur sturdy dipilih, komo kakuatan sakuliah, nu loba dipaké dina industri, pertanian, konstruksi, transportasi jeung pertambangan pikeun panangtayungan segregation kaamanan struktur, ngajaga jangjangan jeung tatanén, sarta hiasan.

Kami ngagaduhan jinis anu béda:

● Hot dip Galvanized Sateuacan Tenun

● Hot dip Galvanized Saatos Tenun

●Electric Galvanized Sateuacan Tenun

●Electric Galvanized Saatos Tenun

Inci: 1/4 "-4"

rubak: 0,5m-2,5m

Panjangna: 5m-25m atanapi sakumaha sarat anjeun.

Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.

Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.


Rincian produk

Tag produk

GALVANIZED dilas bolong

TAMAT
Hot Dip Galvanized Saatos Tenun
Listrik Galvanized Sateuacan Tenun
Listrik Galvanized Saatos Tenun
Kawat bolong kami ngadopsi prosés galvanizing, sareng éta tiasa disimpen mangtaun-taun tanpa karat sareng korosi dina panggunaan luar.Cai mibanda fitur tahan suhu luhur, résistansi korosi, pencegahan karat, kakuatan tensile tinggi.
Beungeut kawat logam lemes, struktur seragam, gampang dijaga, tahan ngagem sareng awét, sareng umur jasa anu panjang.

Galvanized dilas bolong idéal pikeun pager oray, kandang rehab opossum, coops hayam ngajalankeun, kelenci Anggar, ranjang kembang, gutters penjaga lega, tangkal buah, kebon sayur, pikeun ngajaga kaluar critters leutik kayaning voles, gophors, racoons, jsb cocog pikeun kandang hayam, kelenci, manuk, ucing jeung anjing.Sarta loba dipaké dina pager tina ranjang kembang, kebon, tangkal jeung passages.Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyegah hamster, rakun, oray sareng sato liar anu sanés.
Anggo ieu pikeun ngajagi sayuran sareng akar kembang, bulbs, rimpang, jsb tina tunneling sato.Ieu bisa dipaké pikeun nyieun baskets individu atawa garis diangkat ranjang taman.Bawa hiasan nagara rustic sareng penampilan artisanal hip di jero bumi anjeun nganggo bolong anu dilas ieu pikeun karajinan;
Bolong ogé tiasa dianggo pikeun jaring kaamanan, jaring wangunan, jaring kipas, jaring hawu, jaring ventilasi pondasi, jaring kebon, jaring saluran drainase, jaring kabinét, jaring panto sareng jandela, jsb.

Numutkeun kabutuhan anu béda, anjeun tiasa nganggo gunting timah pikeun motong kana bentuk sareng ukuran anu béda-béda atanapi ngalipet kana sababaraha bentuk anu anjeun peryogikeun.Punten nganggo alat pelindung nalika operasi pikeun nyegah tatu.

Aya seueur spésifikasi sareng dimensi anu béda, sareng ogé ngadukung kustomisasi bets.Upami anjeun gaduh minat atanapi patarosan ngeunaan produk urang, mangga ngahubungi kami langsung pikeun mastikeun kapuasan anjeun.

Packing: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun.Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk