Galvanized Chainlink pager

  • Galvanized Chainlink pager

    Galvanized Chainlink pager

    Bolong: 30 × 30mm, 45 × 45mm, 50 × 50mm, 55 × 55mm, 60 × 60mm, 65 × 65mm

    Jangkungna: 1.0m-6.0m atanapi sakumaha sarat anjeun

    Paket: Unggal roll kalawan labél warna salaku sarat Anjeun

    Lajeng Leupas gulungan atanapi bundles atanapi packing ku pallets atanapi ku cartons.