Kurung pot kembang

  • Kurung pot kembang

    Kurung pot kembang

    Bracket pikeun pot kembang

    Seueur desain anu cocog pikeun panggunaan anu béda.

    Dihasilkeun ku baja lajeng palapis bubuk permukaan.

    Warnana tiasa hideung, coklat, oranyeu, bodas, kulawu.