Karanjang kawat rootball tangkal

Katerangan pondok:

Karanjang kawat rootball tangkal anu loba dipaké pikeun nangtayungan tangkal jeung rootballs tutuwuhan sejenna urang, aranjeunna bisa ngajaga taneuh ogé lamun pindah ku treuk atawa transplanting.Wrap nepi akar bisa nyadiakeun gizi cukup keur pepelakan, éta mangrupakeun pilihan alus keur ngebon jeung pertanian. Karanjang bolong kawat dianyam ku garis kawat sareng dilas babarengan, teras nyemprot minyak pikeun anti karat.Kami nganggo minyak kelas dahareun, jelas sareng teu aya bau khusus sareng lingkungan.Kami biasana nyayogikeun ukuran kalayan diaméter 30cm - 140 cm, ukuran anu sanés tiasa ngahasilkeun sakumaha kabutuhan anjeun.karanjang kawat design Holland urang dipaké pikeun Holmac na Pazzaglia root balling machines.France Desain / gaya rootball tangkal kawat karinjang utamana pikeun Pasar Perancis & The pasar Belgian.


Rincian produk

Tag produk

Bahan: kawat annealed hideung
spésifikasi:
Diaméter karanjang: biasana ti 30cm dugi ka 200cm
Bolong akar tangkal kami disemprot ku minyak kelas pangan pikeun ngahindarkeun karat sateuacan dianggo, éta lingkungan, bio-degradable sareng innocuousness.

Kami profésional pikeun produksi kawat akar tangkal bolong.
Tangkal akar bolong disebut oge tangkal akar bal karinjang, tangkal akar cangkok bolong, utamana dipaké pikeun mungkus akar tangkal nalika cangkok tangkal.

Jaring kawat akar tangkal umumna dianggo di kebon leuweung sareng perusahaan pabinihan tangkal profésional.Seueur perusahaan pabinihan tangkal parantos suksés nyayogikeun jasa tangkal sareng cangkok tangkal kalayan akar anu dibungkus ku karanjang.Kawat bolong tiasa ngajaga akar babarengan sareng taneuh, ngamungkinkeun tangkal pikeun ngembangkeun struktur akar anu séhat sareng kuat.
Éta langkung penting tina bahan penanaman anu saé, Tanpa bahan penanaman anu saé bakal hésé pisan nyayogikeun tangkal anu kualitasna saé, prosés cangkok sareng panyalindungan akar ogé penting pikeun tangkal anu kualitasna alus.

Jaring akar tangkal ogé dianggo di kebon sareng tempat-tempat sanés di sakumna dunya.
Dina prosés cangkok tangkal, bola taneuh akar munggaran dibungkus ku potongan jute teras disimpen dina jaring akar tangkal kawat.Kencangkeun jaring akar pikeun nguatkeun bola taneuh akar.Éta ogé gampang pikeun ngangkut sareng ngajagi jute di luar tina ragrag.
Jaring akar ngajaga rimpang bibit sareng nyegah leungitna taneuh nalika prosés cangkok bibit, anu ningkatkeun tingkat survival tangkal.
Urang ogé bisa nyieun sakumaha pamundut customer urang.
Kawat tangkal rootball ukuran karinjang urang
Urang ogé bisa ngahasilkeun ukuran séjén salaku paménta anjeun.
5f23b902d9e35


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami