pager panel Euro

  • pager panel Euro

    pager panel Euro

    Bubuka: 250 × 50mm

    Jangkungna: 500-1750mm

    Panjangna: 2000mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

    Ukuran: 8/6/4mm

    Packing: ku Usuk atawa sakumaha pamundut.