Euro pager set

  • Euro pager set 10m atanapi 25m PVC coated

    Euro pager set 10m atanapi 25m PVC coated

    Euro pager set diwangun ku PVC coated dilas pager kawat, pos buleud, atawa logam patok multi-rojongan.

    Panjang pager biasana 10m sareng 25m, Anu sanésna tiasa waé.

    Openning tina bolong: 50x50mm, 50x100mm, 75x50mm, 100x100mm jeung saterusna.

    Jangkungna pager tiasa 0.6m dugi ka 2m salaku paménta.