Ékonomi Single Taman Gerbang

  • Gerbang tunggal taman ékonomi gampang

    Gerbang tunggal taman ékonomi gampang

    Gerbang ékonomi tabung buleud sareng kawat bolong di jero

    Bungkusan:ku pilem palastik jeung Usuk atawa karton atawa karton jeung Usuk.
    cecekelan:palastik / aluminium / stainless steel.
    Konci:konci gampang.
    Engsel:tipe L / tipe lempeng kalayan galvanized atanapi stainless steel.