Pager panel hiasan

  • Hiasan pager panel kawat ganda

    Hiasan pager panel kawat ganda

    Hiasan pager kawat ganda 868 656Ieu leuwih geulis tur kuat ti panels umum. Aya gaya hiasan béda. Bentuk hiasan bisa jadi inten, cingcin, Arch jeung saterusna. Aya ketebalan rod béda pikeun anjeun milih, ukuran paling umum nyaéta 656 868. Beungeut bubuk palapis, urang bisa nyadiakeun kelir béda, RAL6005, RAL7016, RAL9005, RAL8017 atawa naon baé nu prefers.Different tulisan jeung klip nu sadia pikeun anjeun teuing.

  • Arc deco panel pager

    Arc deco panel pager

    Arc deco panel pagerIt's leuwih geulis ti pager panel umum pikeun pakarangan, aya rupa-rupa options.It'sgalvanized kawat dilas lajeng bubuk palapis, éta kuat enough.We tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut anjeun ketebalan kawat, lawang atawa gaya lianna.