Wadah kompos

  • Wadah kompos

    Wadah kompos

    Wadah kompos sampurna pikeun pamula sareng pekebun.Diterapkeun sacara lega salaku sistem komposter kawat luar pikeun penghemat taneuh diy tina dapur sareng runtah tuangeun kopi grounds cobs jagong;babakan, mulch, daun jeung kliping jukut;méja sayuran sayuran scraps;starter organik.Éta ogé tiasa dianggo salaku Kennel Anjing, Anggar Dekoratif, atanapi Pagar Border Ranjang Ngangkat pikeun ngajaga kelenci sareng rodénsia sanés nalika dibuka sareng dipasang di buruan atanapi kebon.Wadah kompos gampang dirakit, NO alat anu diperyogikeun.A s...