Chain link Pager anjing kennel

Katerangan pondok:

Bahan: Hot dip GalvKauntungan: Gampang dirakitBentuk: Kalayan hateup atanapi tanpa hateup, panto dipasang saé


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan panel pager chainlink
Panel pager chainlink diwangun ku pager ranté sareng pipa.Anjeun tiasa menta hateupna nurutkeun pangabutuh anjeun.Gampang pisan ngumpul sareng dianggo di luar.Ujung panel pager disambungkeun ka ranté link pager pos.Panel pager chainlink loba dipaké dina kennels jeung imah sato lianna, sarta ogé bisa dipaké salaku sistem pager samentara pikeun kagiatan, situs konstruksi jeung tempat séjén.

Spésifikasi sareng ciri panel pager chainlink
Panel pager chainlink gampang dipasang sareng henteu peryogi alat, Klip saderhana dianggo pikeun nyambungkeun panel pager ieu.
Panel pager ranté link anu kuat sareng awét;panel bisa gampang repositioned atawa dialihkeun.
Panel ranté link Anggar dijieunna tina baja galvanized tinggi-grade pikeun nyegah karat jeung korosi.Bracket logam nyegah sambungan pager kana taneuh sareng nyegah kalembaban.
Weld padet dina pelat baja boga durability tinggi jeung kakuatan, sahingga pager gampang keur ngumpul, sarta lapisan galvanized mantuan nyegah karat atawa korosi.
Ranté link pager permukaan panel: panas-dip galvanized, leuwih awét sarta bébas tina korosi.Bisa ngaropéa PVC palapis jeung stainless steel ranté pager dewan jeung tipe séjén.

Item No. Ukuran (lebar x jero x tinggi)
YL-PC016 5'x 5'x 6'
YL-PC017 10'x 5'x 6'
YL-PC018 10'x 10'x 6'

Ukuran sejen, sasmita jeung pilihan bisa disadiakeun nurutkeun unggal cutatan.
Pamasangan panel pager chainlink
Rencanana ukuran anjeunkandang anjing
Kumaha ngitung ukuran panto kamikandang anjing?Ku naroskeun ka para ahli, kami ngarepkeun rumus pikeun ngitung ukuranana.Tapi tétéla, teu aya nanaon.Ukuran panel ditangtukeun dumasar kana sabaraha waktos anjing anjeun bakal méakkeun di kennel jeung sabaraha spasi anjeun sadia.Upami anjing anjeun badé di luar sadinten, anjeunna peryogi panel anu langkung ageung supados anjeunna tiasa ngajalankeun sareng latihan.Ku kituna saméméh mesen atawa masang panel pager ranté link, mangga ngukur aréa backyard anjeun atanapi taman tengah ku kituna anjeun bisa milih hiji panel pager chainlink spésifikasi luyu!
Pilih bahan pager kandang anjing
Pikeun tembok sareng gerbang, panel pager ranté link mangrupikeun alungan pangsaéna.Éta murah, gampang dirakit, sareng anjeun tiasa mésér bagian témbok sareng gerbang anu tos didamel di mana waé pusat bumi.Jangkungna panel pager ranté link gumantung kana jangkungna wangunan jeung kabiasaan anjing, saluhur mungkin tetep anjing di den.Sajaba ti éta, lamun anjing Anjeun estu diaku nyapek dina hal pikeun ngasah huntu na, kawat kennel dilas oge pilihan alus mertimbangkeun.
Pilih lantai kandang anjing
Beton masih mangrupikeun bahan lantai anu paling sering dianggo ayeuna, gampang dipasang, beresih sareng béaya rendah.Tapi lantai teuas bisa ngakibatkeun calluses, ngaronjat maké jeung cimata dina toko daging anjing anjeun sarta malah nyeri sendi kana waktu.Bahan pang anyarna kerikil kacang polong atanapi batu datar ageung (slabs) tiasa ngabéréskeun masalah ieu sareng anjeun panginten badé ngagentos beton ku bahan ieu.
Rencanana pikeun doghouse atanapi shading
Upami anjing kedah nyéépkeun seueur waktos di luar, digabungkeun sareng kaayaan cuaca dimana anjeun, disarankeun pikeun masang panyumputan anu teduh anu bakal ngajagi anjing dina cuaca ekstrim sareng ogé ngajaga kennel bersih.
Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan prosés pamasangan.Kami bakal nyayogikeun anjeun manual instalasi sareng pidéo anu lengkep.Upami anjeun aya patarosan, anjeun tiasa ngahubungi kami langsung!
Kecap pamungkas
Upami Anjeun keur néangan pikeun parusahaan nu bisa nyadiakeun ranté link Anggar panels, urang bisa jadi pilihan Anjeun.produk utama urang téh rupa-rupa jenis kawat, kawat bolong, pager taman, tulisan pager, Gerbang taman, lapak tutuwuhan jeung kisi, paku, jangkar kutub, pager sapi, kandang piaraan, jsb Kalolobaan produk urang diékspor ka Éropa, Amerika, Rusia, Jepang, Koréa Kidul, jsb Hebei Neweast Yilong Trading Co., Ltd kalibet dina panalungtikan produk jeung inovasi.Ayeuna, urang gaduh tilu patén-patén dina asesoris produk sareng kami tetep dina jalur, ngajalajah sareng ngamutahirkeun, pikeun nyayogikeun produk anu langkung saé.

Jangkungna kennel tiasa 1.8-2.0m, lebar sareng panjangna 2.0-10m
eta nyadiakeun tempat alus pikeun Dag ka olahraga atawa maén outdoor
Eta dijieunna tina Pra hot dip galvanized pipe jeung kawat
Pager ieu tenun, sareng pager sareng tabung nyambung sareng kawat dasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami