Kurung

  • Ngagantung Plant bracket Taman bracket

    Ngagantung Plant bracket Taman bracket

    Spésifikasi bracket logam pikeun ngagantung karanjang 1. Tembok Gunung bracket–Stable tur bisa dipercaya ngagunakeun 2. perlakuan Surface: Bubuk coated 3. warna héjo/hideung atawa sakumaha pamundut inpo wincik: Ukuran produk: 20″x18″ beurat Net: 2.08KG Rincian bungkusan : Biasana nganggo karton coklat kanggo bungkusan luar.Label hideung-bodas dihijikeun dina unggal produk.Upami diperlukeun, urang tiasa gaduh pakét jero karton bodas keur jualan na promosi.10pcs / karton, Ukuran karton: 52 * 52 * 20.5cm