Asesoris

  • Klip pikeun wiremesh sareng panel pager

    Klip pikeun wiremesh sareng panel pager

    Gala rojongan tengah kaputer plastik 30mm, 60C60mm φ48mm Ar20mm Ar00mm, 40x6mmming 400mm, 403mmm 30mmmmp 30mmmmp 30mm, 403mmm. 408mm. 60x60mm Corner logam clamp Metal clamp 60x40mm 40 × 40,40 × 60,60x60mm Tengah palastik clamp Metal clamp 60x40mm, 60x60mm 40x60mm Tengah plastik clamp C...
  • Caps buleud sarta pasagi pikeun pos logam

    Caps buleud sarta pasagi pikeun pos logam

    Plastic Plastic Φ32mm,Φ34mm Φ38mm Φ38mm,Φ40mm Φ48mm,Φ60mm, Plastic Aluminum Φ32mm,Φ34mm Φ34mm Φ38mm,Φ40mm Φ48mm,Φ60mm, Plastic Galvanized 40x40mm,40x60mm, 71x71mm 60x60mm,80x80mm 91x91mm 101x101mm Plastic Copper plated 40x40mm,40x60mm, 71x71mm 60x60mm,80x80mm 91x91mm 101x101mm Φ48mm Lapisan bubuk Φ60mm 71x71mm 91x91mm 101x101mm Φ38mm Baja tahan karat 71x71mm 91x91mm 101x101mm
  • strainers logam pikeun kawat tegangan

    strainers logam pikeun kawat tegangan

    Stainer Topi plastik Tutup baja Tutup baja tahan karat Tutup alumunium Jepitan baja untuk panel Klip plastik untuk panelFixator untuk panel Post multifungsi Bar tegangan

  • Hot dip galvanized Corner bead

    Hot dip galvanized Corner bead

    YL-AB8002 BAHAN UMUM ANGLE BEAD: STAINLESS STEEL/GALVANIZED STEEL PANJANG: 2.4M,2.7M,3.0MW:45MM,50MM BUKA UKURAN:12.5X25MM YL-AB1011 DRY TEMBONG SUDUT STEEL BAHAN:2.2.2.2.2.2.2.2.2.3.2.2.2.2.2.2.2.2.2 , 2.7M, 3.0MW: 20MM B: 3MM, 5MM YL-AB1015 TEMBUNG KERING BAHAN ANGLE BEAD: STAINLESS STEEL/GALVANIZED STEEL PANJANG: 2.4M, 2.7M, 3.0MW: 25MM B: 3MM, 5MM YL-AB1028 EXPAND. BAHAN: STAINLESS STEEL/GALVANIZED STEEL PANJANG: 2.5MW: 0.6M KETEBAL: 0.30MM, 0.35MM, 0.40MM, 0.45MM ...
  • juru rak

    juru rak

    Bracket pikeun dewan kai, Dipaké dina toolhouse pikeun ngahemat spasi tur nyieun beberes.

    Urang nyieun dua jenis rak bracket, tugas beurat jeung tugas lampu.

    Anu béda nyaéta ketebalan bahan sareng nanggung beban

    Beungeutna tiasa galvanized atanapi powder coating kalayan warna anu béda.

  • Kurung pot kembang

    Kurung pot kembang

    Bracket pikeun pot kembang

    Seueur desain anu cocog pikeun panggunaan anu béda.

    Dihasilkeun ku baja lajeng palapis bubuk permukaan.

    Warnana tiasa hideung, coklat, oranyeu, bodas, kulawu.

     

  • Gantung kait

    Gantung kait

    Kami ngahasilkeun rupa-rupa gaya kait sareng urang tiasa nuturkeun sarat palanggan pikeun ngadamel desain énggal.

    Kait anu diproduksi ku pipa galvanis, diaméterna tiasa 12mm, 18mm, 20mm, 25mm