Tentang Kami

ngeunaan

Saha Urang

Diadegkeun dina 2006, Hebei Neweast Yilong Trading Co., Ltd. nyaéta perusahaan swasta pinuh-milik kalawan sapuluh juta ibukota didaptarkeun lokasina di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina.
Hebei Neweast Yilong mangrupikeun perusahaan naékna anu terus ngembang sareng ngalegaan.
Dina 2021, kami ngahasilkeun penjualan 38 juta dolar AS, anu mangrupikeun tingkat luhur ti saprak yayasan kami.

Tim Kami

Kami ayeuna gaduh 25 karyawan anu profésional dina industri dagang ngagabung sareng kulawarga urang.
Hebei Neweast Yilong mangrupikeun perusahaan naékna anu terus ngembang sareng ngalegaan.
Sadaya staf kami Hebei Neweast Yilong siap ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun paménta anjeun.
Kerjasama aya di dieu, kami bakal janten pilihan anjeun anu langkung saé.

Naon Anu Bisa Urang Pigawé

produk utama urang téh sagala jinis kawat, kawat bolong, pager taman, pos pager, Gerbang taman, wadah tutuwuhan jeung trellis, paku, kutub jangkar, pager sapi, kandang piaraan, jsb Kalolobaan produk urang téh ékspor ka Éropa, Amerika, Austria, Rusia, Jepang, jeung saterusna.

Kalayan rupa-rupa hardware sareng produk kebon anu disayogikeun, urang gaduh hiji pabrik anu dipiboga, hiji pabrik joint venture sareng langkung ti 20 pabrik profésional anu raket gawé bareng pikeun nyugemakeun kabutuhan palanggan urang, sababaraha di antarana parantos lulus BSCI.

Kami nganggap kualitas salaku udagan utama urang.Pikeun gaduh kadali kualitas anu pangsaéna, kami nyiptakeun tim anu tanggung jawab pikeun pamariksaan barang salami prosés pesenan tina manufaktur dugi ka muatkeun wadah, ngabongkar momotanana, sareng transportasi.

Sumawona, Hebei Neweast Yilong Trading Co., Ltd. kalibet dina panalungtikan produk sareng inovasi.Ayeuna, urang gaduh tilu patén-patén dina asesoris produk sareng kami tetep dina jalur, ngajalajah sareng ngamutahirkeun, pikeun nyayogikeun produk anu langkung saé.

Sajarah Pangwangunan Perusahaan

Diadegkeun dina 2006, Hebei Neweast Yilong Trading co., Ltd.mangrupikeun perusahaan swasta sapinuhna sareng sapuluh juta modal kadaptar.Dina 2015, urang meunang sertipikat Auténtikasi AEO.Dina 2021, kami ngahasilkeun penjualan 38 juta dolar AS, anu mangrupikeun tingkat luhur ti saprak yayasan kami.

  • 2006.8
    Diadegkeun ku Bapak Xun Jumlah Ékspor nyaéta $800, urang boga 7 pagawé.
  • 2008.6
    Ngawangun pabrik urang sorangan
  • 2012
    Jumlah ékspor nyaéta $1200, aya 12 pagawé rentang produk urang beuki lega.
  • 2015
    Kami ngagaduhan sertipikat Auténtikasi AEO
  • 2016
    Jumlah ékspor naék ka $1800
    Aya 16 pagawé di tim kami
    Kami dileler salaku customer AA ku Sinosure
  • 2019
    Kami parantos nampi 8 patén-patén
    Investasi pangwangunan pabrik anyar
  • 2021
    Jumlah ékspor naék ka $3800
    Tim kami langkung kuat sareng ngahontal 25 urang
    Kami parantos nampi 12 patén-patén
  • Honor perusahaan

    2016

    2018

    2019