3D Panel pager Taman Gate

  • 3D pager ganda taman Gerbang

    3D pager ganda taman Gerbang

    Gerbang ganda 3D

    Bahan:kawat beusi galvanized, hot dip galvanized tube, lajeng permukaan ku powder coating

    warna:Héjo RAL 6005, Gray RAL7016, Hideung RAL9005, Brown RAL8017, jeung saterusna.

    Jangkungna:biasana panjangna pos leuwih luhur 500 mm ti pigura.
    Post diaméterna 60x60mm / 80x80mm, pigura pos 40x40mm / 60x40mm, ngeusian bahan kawat bolong 3D panel pager 200x50mm atawa sakumaha pamundut