Pager Panel 3D dirakit sareng pos sareng klip

Katerangan pondok:

Pager Panel 3D dirakit sareng pos sareng klip

Beungeut: bubuk palapis, Hot DipGalvanized, pe palapis

Bubuka: 200mm × 50mm,

Jangkungna: 630mm-2030mm

Panjangna: 2200m, 2500mm atanapi sakumaha sarat anjeun.

Paket: Bungkusan ku pallets


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pager Panel 3D

    pager panel 3Dpager panel 3Dpager panel 3D


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk