Kabéh staffs kami Hebei Neweast Yilong geus siap
pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun paménta anjeun.

Produk Diulas

Hebei Neweast Yilong mangrupikeun perusahaan naékna anu terus ngembang sareng ngalegaan.
Kerjasama aya di dieu, kami bakal janten pilihan anjeun anu langkung saé.
—YILONG—

Naha Pilih Kami?

YILONG mangrupa pilihan katuhu
  • Jaminan kapuasan

  • Lisensi Profesional

  • Service diandelkeun

  • Kualitas Workmanship

  • Estimasi Gratis

ngeunaan
  • Ngeunaan (2)

Profil Perusahaan

YILONG mangrupa pilihan katuhu

Diadegkeun dina 2006, Hebei Neweast Yilong Trading co., Ltd.mangrupakeun perusahaan swasta sagemblengna-milik kalawan sapuluh juta ibukota didaptarkeun lokasina di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina.
Hebei Neweast Yilong mangrupikeun perusahaan naékna anu terus ngembang sareng ngalegaan.
Dina 2021, kami ngahasilkeun penjualan 38 juta dolar AS, anu mangrupikeun tingkat luhur ti saprak yayasan kami.